Gradina cu Lavanda

Prajituresele prezinta: Gradina cu Lavanda din Soseaua Stefanesti 111 – vezi harta locatie aici

Este un nou proiect la care lucram de cativa ani, stiind acum ca lucrurile trainice au nevoie de timp pentru a fi crescute. Soseaua Stefanesti 111 suna ca un titlu de film si asta ne-a amuzat. Desi sunt mai multe trasee pentru a ajunge acolo, preferam intotdeauna drumul serpuit prin comuna Tunari si Stefanesti, „pe camp” cum ii spunem noi, unde rar intalnesti alte masini, ci mai degraba biciclisti. Pret de cateva minute simti nemarginirea campiei Baraganului, traversezi un lac peste care apusurile cad bland si pana ajungi la Gradina cu Lavanda, grijile parca se disipeaza, raman undeva in urma.

Cu prima noastra gradina din Pipera am invatat sa avem rabdare, sa o luam incet, pas cu pas, sa muncim si sa urmarim curioase cum locul prinde viata si isi urmeaza propria cale, alta decat creionasem noi initial. La gradina din Afumati, pasii au fost nesiguri, mai ales in situatia actuala, dar am pornit de la ideea de a configura un cadru initial, un nou loc frumos, care la un moment dat, cu sustinerea noastra, sa prinda viata si precum copiii, sa-si gaseasca singur calea. In lunile mai si iunie, lavanda inflorita se asterne precum un covor mov-albastrui, cu mireasma de Provence si zumzet de albine, avand ca fundal cladirea mare, alba, care in pofida dimensiunii generoase se aseaza linistita si cuminte ca o batranica. Fatada simpla a devenit panza artistului Vasile Haisu, si astfel copacul, leit-motivul nostru , realizat in tehnica sgraffito, nascut in cateva zile lungi de primavara, din straturile suprapuse de tencuieli colorate in masa, te saluta maiestuos chiar de la intrare. Dupa ce parchezi masina, pornesti pe alea ingusta printre merii cu crengi impovarate si lavanda inmiresmata. Deschizi portita si pasesti in gradina Prajitureselor. Masutele asezate din loc in loc, pergola de deasupra mesei mari la care incape toata familia, si care pare sa fie acolo de cand lumea, foisorul umbros cu canapele din paleti refolositi, micul teren de fotbal pe iarba, trambulina sub nucul batran, nisiparul cu casute din crengi de salcie, leaganele, toboganul, cismeaua, barul si locul de gratar pentru adulti…toate creaza un spatiu pe de-o parte larg, dar, paradoxal, intim si cald. Obiecte vechi refolosite, adunate fie din curtea bunicilor, fie de la targuri de vechituri, sunt readuse la viata, soptindu-ti ca nimic nu se pierde, ci totul se transforma.

Puteti organiza la noi petreceri relaxate, de zi, in gradina, unde copiii se pot juca in voie, iar adultii pot sta la povesti.

Va asteptam cu drag in Gradina cu Lavanda!

Costul rezervarii exclusive a locatiei este dupa cum urmeaza:
Marti- joi: 700 ron (5 ore)
Vineri: 1000 ron (5 ore)
Sambata, duminica: 1200 ron (5 ore). Intervale disponibile pentru zilele de week-end sunt: 9.00-14.00 sau 16.00-21.00.

Pentru ca gradina noastra se afla intr-o zona rezidentiala, evenimentele se desfasoara pe timpul zilei, cu un nivel de zgomot redus, iar programul se incheie la ora 21.00. Locatia beneficiaza de parcare in incinta proprietatii, muzica ambientala, servicii de curatenie. Pentru verificarea disponibilitatii si rezervari, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: prajituresele@yahoo.com.

Mancarea

  • Puteti comanda din meniul nostru Prajituresele orice doriti si noi va aducem produsele noastre proaspat pregatite. Descarca aici meniul.
  • Pentru petreceri de botez, puteti de asemenea alege din cele doua variante de meniu propuse de firma Privileg Catering cu care colaboram. Descarca aici variantele de meniuri. Colegii nostri pot asigura de asemenea inchirierea de mese si scaune suplimentare, corturi, ospatari si barmani.

Bautura
Gasiti la noi in gradina in vitrine frigorifice cu autoservire bauturi racoritoare si bauturi alcoolice.

  • Bauturi racoritoare

Coca Cola, Fanta, Tonic, Apa minerala Dorna, Apa plata Dorna (7-10 ron)

  • Bauturi alcoolice

Vin Caii de la Letea alb/rosu/rose – 85 ron
Crama Vinalia din Ceptura alb/rosu/rose – 75 ron
Bere Nenea Iancu, Corona – 15 ron
Bere de casa Kazmer – 18 ron

  • Lemonade Bar

Lemonade bar – carafe cu robinet (6l – 230 ron, 4l – 150 ron)
Limonada clasica: lamaie, apa plata, miere
Limonada cu menta: lamaie, apa plata, miere, menta
Limonada cu fructe de padure: lamaie, apa plata, fructe de padure, miere
Limonada cu ghimber: lamaie, apa plata, miere, ghimber

Desert
Putem pregati pentru d-voastra o diversitate de torturi si prajituri, de casa, cu ingrediente naturale, pe care le gasiti la rubrica „produse”.

Divertisment
Pentru o petrecere de copii reusita, gasiti aici oferta colaboratorilor nostri de la Carnaval Party.

Aranjamente florale
Sorin 0722 544 779
http://www.instagram.com/mon.chic.jasmin

Fotograf
Aliona tel. 0744 838 056
http://www.facebook.com/aliona.danilescu
Florin https://www.facebook.com/fotoverde.plus.3

 

Cum te putem ajuta?

Așteptăm mesajul tău și revenim rapid cu răspuns.