Cafenea

Aspirăm într-un mod romantic spre o comunitate tradițională în care familiile se știu și se susțin reciproc, unde oamenii sunt conectați unul la altul și la pământ. Ne dorim și ne străduim să fim un nod de legătură în tânăra noastră comunitate.

Un aspect general valabil pentru cartierele noi, aflate la periferia orașelor mari, este lipsa coeziunii sociale. Sudarea unei comunități are nevoie de timp. Printre alte aspecte, sunt importante și inițiativele private în sensul creării unor repere sau locuri de întâlnire a membrilor comunității.

Pentru adulți, traiul într-o zonă periurbană, cu avantajele și dezavantajele aferente este o alegere acceptabilă. Pentru copii în schimb, existența locului de joacă în cartier, ca loc al învățării deprinderilor sociale prin joc și mișcare este esențială. Am simțit acest lucru atunci când copiii erau micuți și dornici să-și facă prieteni printre vecini.

Ne-am dorit să creăm un spațiu primitor, unde toti membrii familiei să poată petrece momente plăcute și relaxante în aer liber; părinții să se bucure de o cafea bună, o prajitură, o conversație plăcută, iar copiii să descopere livada, leagănele, să construiască castele din nisip și să-și facă prieteni.

Prăjiturile, torturile și celelalte produse ale noastre sunt un liant, o sărbătoare a familiei și a prieteniei!

Vă așteptăm pe la noi

Cafeneaua funcționează în perioada 1 mai -15 octombrie!

Ne puteți vizita oricând de marți până duminică (10.00-20.00).

În weekend-uri din cauza evenimentelor rămân puține locuri disponibile și este necesar să faceți o rezervare prin sms la numărul 0739 000 144. Veți primi un răspuns în funcție de disponibilitate.

Evenimente

La cafenea organizăm în principal evenimente dedicate copiilor: zile de naștere, petreceri de botez, diverse evenimente tematice sau educative. Având în vedere specificul locației și zona rezidențială în care ne aflăm toate activitățile noastre se desfășoară pe timpul zilei și cu un nivel de zgomot rezonabil.

Având în vedere caracterul public al cafenelei și numeroșii prieteni și vecini care ne vizitează niciun eveniment nu are caracter exclusiv, așa că puteți veni pentru o cafea și o prăjitură oricând între orele 10:00 și 20:00 (marți-duminică).

Ce eveniment putem organiza pentru tine?

Așteptăm mesajul tău și revenim rapid cu răspuns.