Cafenea

Cafenea Pipera – Strada Ştefan cel Mare 35 – vezi harta locatie aici

Aspirăm într-un mod romantic spre o comunitate tradițională în care familiile se știu și se susțin reciproc, unde oamenii sunt conectați unul la altul și la pământ. Ne dorim și ne străduim să fim un nod de legătură în tânăra noastră comunitate.

Un aspect general valabil pentru cartierele noi, aflate la periferia orașelor mari, este lipsa coeziunii sociale. Sudarea unei comunități are nevoie de timp. Printre alte aspecte, sunt importante și inițiativele private în sensul creării unor repere sau locuri de întâlnire a membrilor comunității.

Pentru adulți, traiul într-o zonă periurbană, cu avantajele și dezavantajele aferente este o alegere acceptabilă. Pentru copii în schimb, existența locului de joacă în cartier, ca loc al învățării deprinderilor sociale prin joc și mișcare este esențială. Am simțit acest lucru atunci când copiii erau micuți și dornici să-și facă prieteni printre vecini.

Ne-am dorit să creăm un spațiu primitor, unde toti membrii familiei să poată petrece momente plăcute și relaxante în aer liber; părinții să se bucure de o cafea bună, o prajitură, o conversație plăcută, iar copiii să descopere livada, leagănele, să construiască castele din nisip și să-și facă prieteni.

Prăjiturile, torturile și celelalte produse ale noastre sunt un liant, o sărbătoare a familiei și a prieteniei. Va asteptam cu drag in gradina noastra!

Cafeneaua funcționează in general între mai și octombrie. Perioada poate fi mai lunga, dacă vremea este frumoasa.

Ne puteti vizita oricand de luni pana sambata (10.00-20.00), numai pe baza de rezervare la numarul 0739 000 144, pentru a evita aglomeratia. Se pot face rezervari pentru un numar de persoane conform reglementarilor in vigoare la momentul respectiv.

La cafenea se consuma doar produsele comercializate de noi. Gasiti la bar quiche-uri de mai multe feluri, torturi si tarte si la comanda facem pizza. Puteti descarca aici meniul nostru delicios, asa cum l-am face si pentru noi.

Bautura se comanda de la barul nostru. Gasiti aici lista de preturi pentru bauturile comercializate la bar.

  • EVENIMENTE ÎN CERC RESTRÂNS (cca 10-14 persoane)

Puteți sărbători la noi, in familie sau cu prietenii, in cerc restrâns. Descarca aici meniul.
Acest tip de eveniment se desfășoară fără exclusivitate, prin urmare nu se plătește taxa de exclusivitate pentru grădina.

  • PETRECERI PENTRU COPII

In acest sezon, datorita pandemiei de coronavirus, organizam evenimente pentru copii in gradina din Pipera, cu un numar de maxim 10-12 copii. Descarca aici meniul. Petrecerile cu un numar mai mare de copii pot fi organizate in Gradina cu Lavanda din Afumati, care beneficiaza de un spatiu in aer liber mult mai generos (cca 1400mp).
Divertisment
Pentru o petrecere de copii reusita, gasiti aici oferta – Carnaval Party.
Petrecerile de copii se desfășoară in regim de exclusivitate. Costul rezervarii exclusive a locatiei este de 900 ron (4 ore). Intervale disponibile pentru zilele de week-end sunt: 10.00-14.00 sau 16.00-20.00. Pentru ca gradina noastra se afla intr-o zona rezidentiala, evenimentele se desfasoara pe timpul zilei, cu un nivel de zgomot redus, iar programul se incheie la ora 20.00.

  • PETRECERI DE BOTEZ/MOT/CUNUNIE

La cafenea organizam mici petreceri de botez/mot in aer liber, cu un numar de maxim 45 de persoane, astfel incat respectarea restrictiilor in vigoare sa poata fi asigurata si sa avem grija unii de altii in perioada dificila prin care trecem. Descarca aici meniul.
Petrecerile de botez se desfășoară in regim de exclusivitate. Costul rezervarii exclusive a locatiei este de 900 ron (4 ore). Intervale disponibile pentru zilele de week-end sunt: 10.00-14.00 sau 16.00-20.00. Pentru ca gradina noastra se afla intr-o zona rezidentiala, evenimentele se desfasoara pe timpul zilei, cu un nivel de zgomot redus, iar programul se incheie la ora 20.00.

Pentru verificarea disponibilitatii si rezervari, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: prajituresele@yahoo.com sau direct de pe site.

Ce eveniment putem organiza pentru tine?

Așteptăm mesajul tău și revenim rapid cu răspuns.