Acasă

Suntem Gabi și Mihaela. Probabil v-ați dat seama că suntem surori, privind imaginea de mai sus. Facem parte dintr-o familie numeroasă întinsă pe trei generații…deocamdată. Noi, cei „mari”, bunici și părinți, gravităm în jurul celor mici. Tomi, Runi, Alex și Catinca sunt minunile noastre, copii năzdrăvani, care aleargă toată vara prin livadă și ne înveselesc zilele cu chiotele lor.

Copiilor le place să ajute, să planteze semințe în solar, sa ude grădina, să culeagă fructele și legumele când se coc, să plivească buruieni, să frământe aluatul pentru pâine și, deși este evident că mai mult ne încurcă, încercăm să-i încurajăm. Pentru că, noi credem că atunci când muncești, înveți să apreciezi; lucrurile aparent mărunte capătă importanță și viața ta se schimbă. Contează dacă pomul, pe care l-ai plantat, a înmugurit, dacă semințele au încolțit, dacă siropul de zmeură a ieșit bun și dacă prăjitura este gustoasă.

Prăjiturile noastre sunt bucatele de stare de bine, frânturi de zâmbet pierdut în mirosul florilor de cireș, puțin albastru de cer senin tolănit pe patul proaspăt de iarbă cosită. Acesta este modul nostru de a interacționa cu lumea, pentru că simțim nevoia să oferim ceva și pentru că lucrurile simple contează.

Prăjituresele recomandă:

Ultimele postări pe blog

oct.27
Cassata siciliana
Cassata siciliana
Nu sunt comentarii

Goethe spunea “Italia fără Sicilia nu lasă nici o impresie în suflet!” Ei, eu am început cu Sicilia; m-am contopit…

iun.27
Râsul arde caloriile!
Râsul arde caloriile!
Nu sunt comentarii

Râsul face bine, cred că ar trebui să râdem mai mult. Dacă nu știați, ajută și la arderea caloriilor. După…

mart.12
Astenie de primăvară? Nu cred!
Astenie de primăvară? Nu cred!
Nu sunt comentarii

La revedere Iarnă lungă și friguroasă! Bine ai venit primăvară! Sâmbăta trecută am stabilit ca, în acest weekend, vom lua…